Detalii socante despre moartea lui Andrei Gheorghe! Abia acum au iesit la iveala: fosta lui sotie a facut marturii stranii. Ce s-a intamplat in ziua in care a decedat

06 05. 2018, 14:44

Au trecut mai bine de doua luni de cand jurnalistul ne-a parasit. Familia acestuia a fost cea mai afectata de pierderea lui. Fosta sotie, Petruta Gheorghe, si cei 3 copii ai sai, au vorbit pentru prima data dupa moartea lui.

Detalii socante despre moartea lui Andrei Gheorghe! Acestia au dezvaluit amintirile frumoase si lectiile de viata pe care le-au primit traind in preajma lui Andrei.

„Mi-a fost foarte greu să accept că nu mai e! Anul ăsta el a trăit pentru mine, cu mine, lângă mine. Fără el casa e mult mai goală. A lăsat un gol imens în urmă. A fost ziua Katarinei (n.r. – fiica), am avut şampanie, tort, ne-am bucurat, am râs şi la un moment dat s-a lăsat aşa o linişte… lipsea Andrei. E prima dată când e ziua Katarinei fără el. Anul ăsta e greu de dus pentru că trebuie să invatam sa traim fara el”, a dezvaluit Petruta, la Antena Stars.